söndag 10 juni 2012




Vilken smarrig middag maken bjöd på idag...





helgrillad kyckling stående på coca-cola burk!

Dvs. man har en vanlig burk med coke som man fyller med lime och kryddor,
till detta har man en speciell grillställning som man fäster colaburken i
därefter sätter man på kycklingen... 
Har ni provat det någon gång?
SUPERGOTT

Vädret var väldigt varierande idag, så vi bestämde oss för att grilla och äta på
vår...vi kallar det bodega,  i och med att vi har tak över denna uteplats är det
alltid ett säkrare kort att hålla till här när man är rädd för att regnet kan komma.



Lite vindskyddat har vi här också,  i och med att vindruvorna 
växer här på sina armeringsnät.



Kycklingen tog 1,5 tim. att grilla, då var det
perfekt att prova på oljan och balsamicon jag köpte igår.
Och vet ni det var exakt så gott som jag FÖRVÄNTAT mig.



Hoppas ni ALLA FINA haft en riktigt skön söndag.




kram och godnatt
åsa