söndag 11 mars 2012

Att känna våren i luften...



Vilken dag, vilken vårdag...




Hela dagen har tillbringats ute i rabatterna.
Här har krattats, rensats och stora soppåsar fyllts,  
rackarn´s vad mycket löv och stök det samlar på sig under vintern...
Men under allt ser man grönskan spira - ljuvligt!




Samtidigt satte jag igång en av våra favoriträtter inne i köket,
Honungs- och senapsmarinerade kalkonbröst a la Hannu Sarenström


Jag använder mig av Ingelsta Kalkon, som
alltid ger ett bra resultat.
 Mortla ihop hela marinaden
och pensla på bröstfiléerna, låt stå
och marinera i kylen  ca. 4 tim.

In i ugnen på 175 grader 
tills innertemperaturen i filéerna är 70 grader.




Super, supergott I PROMISE


PS.  Tack för vinet Marie, underbart!




k r a m&g o d n a t t åsa