Vilken dag, vilken vårdag...
Hela dagen har tillbringats ute i rabatterna.
Här har krattats, rensats och stora soppåsar fyllts,
rackarn´s vad mycket löv och stök det samlar på sig under vintern...
Men under allt ser man grönskan spira - ljuvligt!
Här har krattats, rensats och stora soppåsar fyllts,
rackarn´s vad mycket löv och stök det samlar på sig under vintern...
Men under allt ser man grönskan spira - ljuvligt!
Samtidigt satte jag igång en av våra favoriträtter inne i köket,
Honungs- och senapsmarinerade kalkonbröst a la Hannu Sarenström
Honungs- och senapsmarinerade kalkonbröst a la Hannu Sarenström
Jag använder mig av Ingelsta Kalkon, som
alltid ger ett bra resultat.
Mortla ihop hela marinaden
och pensla på bröstfiléerna, låt stå
och marinera i kylen ca. 4 tim.
In i ugnen på 175 grader
tills innertemperaturen i filéerna är 70 grader.
Super, supergott I PROMISE
PS. Tack för vinet Marie, underbart!
k r a m&g o d n a t t åsa