Bonsoir
Vi har vissa traditioner i vår familj, som tex. att äta
lutfisk den 1:december.
(När jag var liten åt vi alltid lutfisken på julafton efter julbordet, det sas
att luten skulle lugna magen efter allt det feta, men detta har vi slutat med)
Så i kväll var det alltså dags för denna firre
i år gjorde vi en lite ny variant, serverade lutfisken med ärtor
i rödlök och knaperstekt bacon, riktigt gott!
Nu blir det saffransbulle och te framför mat-Tina,
få se vad hon bjuder på för gott så här inför JUL,
kanske att man kan få tips om något nytt, gott till årets julbord.
xo åsa
lutfisk den 1:december.
(När jag var liten åt vi alltid lutfisken på julafton efter julbordet, det sas
att luten skulle lugna magen efter allt det feta, men detta har vi slutat med)
Så i kväll var det alltså dags för denna firre
i år gjorde vi en lite ny variant, serverade lutfisken med ärtor
i rödlök och knaperstekt bacon, riktigt gott!
Nu blir det saffransbulle och te framför mat-Tina,
få se vad hon bjuder på för gott så här inför JUL,
kanske att man kan få tips om något nytt, gott till årets julbord.
xo åsa