måndag 1 juli 2013

KVÄLL







Gjorde en lätt supergod grillad lax till middag
ikväll


som jag serverade tillsammans med gratinerad spenat.


Jag marinerade bitar av laxfiléer i Teriyakimarinad 
som vi sedan grillade tillsammans med Halloumiost & halva citroner.
Den gratinerade spenaten är en rätt som vi ätit på Mallis och verkligen älskar.
Man gör den på likadant sätt som långkål.
Stek babyspenat i smör, salta & vitpeppra, strö över lite buljong och häll över
vispgrädde & rör ihop.  Häll över i gratängform & strö över parmesanost,
gratinera en stund i ugn.
Uppskattad av alla...fräscht & rejält gott!






På bordet dukat med en enkel pion, med en helt fantastisk
mittpunkt.




När mörkret nu faller kommer luftballongerna
seglandes & väsandes över oss.
Vi måste ha någon form av luftballongsstråk över oss, 
för så fort kvällen är lugn dyker de upp...
mysigt & lite spöklikt







åsa